Ohlédnutí za domácími závody

První dva zářijové víkendy jsme uspořádali nejprve soutěž pro dospělé a poté pro mladé hasiče. Soutěž pro dospělé byla opět poslední soutěží VC OSH Přerov a tak proběhlo i slavnostní vyhlášení letošního roku. Zárověn to byla i poslední soutěž okrsku Hustopeče. Za velmi horkého počasí se sjelo hodně družstev. Trať sice byla popředchozích deštích trošku měkčí, ale i tak byly k vidění pěkné časy ve všech kategoriích. I divácká kulisa byla výborná. Také následující týden, kdy proběhla předposlední soutěž mladých hasičů bylo počasí výborné a účast soutěžních družstev i diváků byla výnikající. Domací publikum potešily dobré výsledky mužů 35 a mladších žáků.
Co se týče samotné soutěže tak vše proběhlo v naprostém pořádku. Jediné co nás neustále limituje je občerstvení, kdy máme stále problémy s výpadky elektriky. Snad do příštího roku se nám podaří problémy nějak vyřešit aby naše soutěže mohly mít přívlastek špičkové. Našly se i další nešvary a prohřešky, za které patří omluva a na přístě se snad nebudou opakovat.
Poděkování patří všem těm co se podíleli jak na přípravě a chodu soutěží, ale i na zajištění občerstvení nejen po dobu soutěží, ale i při večerní diskotéce, která měla slušnou účast. Soutěže by ale nebylo možné uspořádat v takové vysoké úrovni kdyby nebylo sponzorů. proto velké díky patří obci Špičky ,Olomoucký kraj a firmám Mosaic, Strom Praha, Tondach, Haseo Bělotín a pivovaru Zubr.

A protože nás pořádání stále baví, tak máme ještě jednu soutěž a to 11.listopadu O svatomartinskou husu. Proto se na Vás budeme těšit v netradiční době a snad dobrého počasí.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Marek Hložek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.