Tak nám začal nový rok

Nový rok 2020 začal a my jsme měli již VVH za rok 2019 kde jsme shodnotili minulý rok. Letos byla výročka rozdílná v tom, že se volil nový výbor na další 5-ti leté období. Podle jednotlivých zpráv co si členové vyslechli bylo znát že pořádání soutěží v termínu září nebylo nejvhodnější. Protože se stalo již zvykem že v tomto termínu je počasí nepříznivé a to se projevilo jak na účasti tak i večerní diskotéce. O finnanční úspěšnosti ani nemluvě. Po vyslechnutí všech zpráv byl zvolen staronový výbor s menší obměnou.

V letošním roce jsme se rozhodli uspořádat soutěž O pohár obce Špičky již 8.srpna. Tak doufejme že počasí již se umoudří a vydrží přes celý den i noc. Samozřejmě dašlí akce se boudou konat jako každý rok.

První únorovou neděli nás čeká VVH okrsku Hustopeče, kde se také bude volit nový okrskový výbor. Volební komis byla zvolena na poslední okrskové schůzi ve Špičkách a byly ji navrženi i kandidáti na jednotlivé posty. Uvidíme s čím komis přijde a třeba se objeví i nová jména na okskové funkce.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Marek Hložek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.